Rose Carmenere Zapallares 2018

6.99  s DPH

Popis

 

Technológia výroby:  

  • Hrozno: 100% Carmenere
  • Oblasť : Central Valley
  • Zber: Apríl – Máj
  • Alkohol: 13,5 %
  • Teplota kvasenia: 14-16 °C
  • Alkoholové kvasenie: 15 dní v nerezovej cisterne
  • Potenciál skladovania: 2 roky

Organoleptická analýza:

  • Farba: ružová
  • Vôňa:. ľahká vôňa zrelých čerešní.
  • Chuť: na jazyku pocítite jeho koncentrovanú ovocnú a okúzľujúco sviežu chuť.

Podáva sa pri teplote 8-10°C ako aperitív, výborne sa hodí aj k vegetariánskym jedlám.

Spracovanie:  Ručný zber, odstopkované a jemne zomleté. 12-hodinová predfermentačná macerácia pri teplote 14-16 °C. Priame nasadenie vybraných kvasiniek, 16-dňová fermentácia pri teplote 15 °C v kadi z nerezovej ocele.